phone 0474 12 59 97

Huis verkopen

Wij kopen uw huis

Snel uw huis verkopen? Uw woning in de regio Antwerpen verkopen zonder makelaar en torenhoge erelonen vermijden? Bij huisopkoper De Huizenman bent u aan het juiste adres! Na enkele dagen weet u 100% zeker dat uw woonst verkocht wordt voor een eerlijke prijs. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Lees hieronder hoe wij als huisopkopers huizen opkopen van stap tot stap.

STAP 1 | MATCH

Interesse om de handen in elkaar te slaan met een huisopkoper? Super! Contacteer ons gerust via mail (info@dehuizenman.be) of telefonisch (0474 12 59 97). We plannen een afspraak in en komen binnen 48 uur bij u langs om uw woning in de regio Antwerpen te bezichtigen. 

STAP 2 | MEET

Tijdens ons bezoek bekijken we de verschillende ruimtes. We denken na over alle mogelijkheden, zodat we u een realistisch bod kunnen voorleggen. Onze huisbezichtiging is altijd gratis en volledig vrijblijvend.

STAP 3 | PROPOSAL

Binnen 24 uur na ons plaatsbezoek leggen we een bod om uw huis te kopen aan u voor. Niet langer geïnteresseerd in ons voorstel? Geen probleem, ons aanbod komt steeds zonder verplichtingen

STAP 4 | ACTION

Groen licht? Het is officieel: wij kopen uw woning! U ontvangt onmiddellijk een mooi voorschot. Wij nemen als huisopkoper zowel het werk als de kosten voor de verkoop van uw huis voor onze rekening. Van het contact met de notaris, naar de nodige attesten, tot zelfs de schoonmaak: alles wordt van A tot Z voor u geregeld.

STAP 5 | DONE

Het duurt ongeveer 6 tot 8 weken om het volledige proces te voltooien. Wanneer de verkoop van uw woning afgerond is, steken wij de handen uit de mouwen. Bij een instapklaar pand gaan we op zoek naar nieuwe bewoners. Is uw woonst toe aan renovatie? Wij maken er met plezier een pareltje van, om het pand nadien terug op de markt te brengen.

De Huizenman is dé huisopkoper in de ruime regio rond Antwerpen. U kan bij ons terecht met alle soorten vastgoed: vrijstaande woning, rijhuis, villa, appartement, flatgebouw, afbraakpand, bouwgrond, …

Zelf uw huis verkopen?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x