phone 0474 12 59 97

Over ons

Ambitieuze huisopkoper

Dean is gepassioneerd door vastgoed. De keuze voor een bachelor in vastgoed lag dus voor de hand. Met enkele jaren ervaring in de vastgoedsector op de teller, kriebelde het bij Dean om zelf de handen uit de mouwen te steken. In 2020 startte hij zijn eigen zaak in hartje Antwerpen: huisopkoper De Huizenman. Zijn missie? Huizen opkopen op een vlotte en correcte manier, zonder de verkoper uit het oog te verliezen. 

Directe verkoop op mensenmaat 

Snel uw huis verkopen zonder makelaar in de regio Antwerpen? Huisopkoper De Huizenman garandeert een zorgeloos verkoopproces van maar enkele weken. Amper 72 uur na ons eerste contact ontvangt u een realistisch bod. Bovendien werken we in alle discretie: opdringerige borden en ongemakkelijke bezoeken blijven u bespaard. Heeft u bepaalde wensen? Ziet u graag een jong gezin in uw woning? Daar houden we rekening mee. Wij staan voor eerlijkheid, efficiëntie en een persoonlijke aanpak, elke keer opnieuw. 

“Sommige mensen vrezen dat ze hun huis niet verkocht krijgen omwille van de slechte staat. Wij als huisopkoper kopen hun woonst graag over en zetten een grondige renovatie op poten. Zo creëren we een meerwaarde voor de buurt. Iedereen wint!”

Uw huis zelf verkopen?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x