phone 0474 12 59 97

Huis verkopen zonder makelaar Kapellen

Huis verkopen zonder makelaar

Snel uw huis verkopen? Uw woning verkopen zonder makelaar in de regio Kapellen en torenhoge erelonen vermijden? Bij De Huizenman bent u aan het juiste adres! Na enkele dagen weet u 100% zeker dat uw woonst verkocht wordt voor een eerlijke prijs.

Hoe huis verkopen zonder makelaar? Ontdek hieronder ons stappenplan!

Stap 1 | Match

Interesse om de handen in elkaar te slaan met De Huizenman? Super! Contacteer ons gerust via mail (info@dehuizenman.be) of telefonisch (0474 12 59 97). We plannen een afspraak in en komen binnen 48 uur bij u langs om uw woning in de regio Kapellen te bezichtigen. 

Stap 2 | Meet

Tijdens ons bezoek bekijken we de verschillende ruimtes. We denken na over alle mogelijkheden, zodat we u een realistisch bod kunnen voorleggen. Onze huisbezichtiging is altijd gratis en volledig vrijblijvend.

Stap 3 | Proposal

Binnen 24 uur na ons plaatsbezoek leggen we een bod om uw huis te kopen aan u voor. Niet langer geïnteresseerd in ons voorstel? Geen probleem, ons aanbod komt steeds zonder verplichtingen

Stap 4 | Action

Groen licht? Het is officieel: wij kopen uw woning! U ontvangt onmiddellijk een mooi voorschot. Wij nemen zowel het werk als de kosten voor de verkoop van uw huis voor onze rekening. Van het contact met de notaris, naar de nodige attesten, tot zelfs de schoonmaak: alles wordt van A tot Z voor u geregeld.

Stap 5 | Done

Het duurt ongeveer 6 tot 8 weken om het volledige proces te voltooien. Wanneer de verkoop van uw woning afgerond is, steken wij de handen uit de mouwen. Bij een instapklaar pand gaan we op zoek naar nieuwe bewoners. Is uw woonst toe aan renovatie? Wij maken er met plezier een pareltje van, om het pand nadien terug op de markt te brengen.

Woning verkopen zonder makelaar? Wij hebben interesse in alle soorten vastgoed in de ruime regio rond Kapellen: een vrijstaande woning, een rijhuis, een villa, een appartement, een flatgebouw, een afbraakpand, een bouwgrond, ...

Dean
Zaakvoerder De Huizenman

huis verkopen zonder makelaar Kapellen

Uw woning verkopen zonder makelaar in Kapellen heeft tal van voordelen!

Financiële zekerheid

De aankoop gebeurt altijd zonder opschortende voorwaarden van financiering. Wij kunnen direct een voorschot betalen zodat u financiële zekerheid heeft.

Snel en discreet

Als opkoper van huizen zorgen we voor een snelle transactie (lees: geen tientallen huisbezoeken) binnen de overeengekomen periode. Dit uiteraard in alle discretie.

Gratis verplichte attesten

Bij een verkoop via De Huizenman worden alle verplichte attesten gratis aangeleverd. Deze attesten hebben een waarde van €750.

Marktconforme waardebepaling

Door onze jarenlange kennis van de vastgoedmarkt kunnen wij u een marktconform voorstel doen op basis van de huidige woningprijzen.

Huis verkopen zonder makelaar in Kapellen?

Over De Huizenman

Dean is gepassioneerd door vastgoed. De keuze voor een bachelor in vastgoed lag dus voor de hand. Met enkele jaren ervaring in de vastgoedsector op de teller, kriebelde het bij Dean om zelf de handen uit de mouwen te steken. In 2020 startte hij zijn eigen zaak in hartje Kapellen: De Huizenman. Zijn missie? Huizen opkopen op een vlotte en correcte manier, zonder de verkoper uit het oog te verliezen.

De Huizenman garandeert een zorgeloos verkoopproces van maar enkele weken. Amper 72 uur na ons eerste contact ontvangt u een realistisch bod. Bovendien werken we in alle discretie: opdringerige borden en ongemakkelijke bezoeken blijven u bespaard. Heeft u bepaalde wensen? Ziet u graag een jong gezin in uw woning? Daar houden we rekening mee. Wij staan voor eerlijkheid, efficiëntie en een persoonlijke aanpak, elke keer opnieuw.

Huis verkopen zonder makelaar?

Bel 0474 12 59 97

Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak

huis verkopen zonder makelaar Kapellen

De Huizenman | Huis verkopen zonder makelaar in de ruime regio rond Kapellen

Wij nemen uw woonst razendsnel en efficiënt uit handen. Met een passie voor vastgoed zijn wij de ideale partner voor de verkoop van uw woning, villa, appartement, flatgebouw, afbraakpand of bouwgrond.

Gratis bod ontvangen?

De Huizenman

Falconrui 28
2000 Antwerpen

info@dehuizenman.be
0474 12 59 97

Zaakvoerder: Dean - De Huizenman
Ondernemingsnummer: BE0684.748.338

Volg De Huizenman ook op Facebook en Instagram als u uw huis wil verkopen zonder makelaar in de ruime regio rond Kapellen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x