Huis zelf verkopen Mechelen

Huis zelf verkopen

Snel uw huis verkopen? De Huizenman neemt het werk én de kosten volledig op zich bij het opkopen van uw woning. Geen schreeuwerige borden, eindeloze papiermolen, tientallen huisbezoeken of torenhoge makelaarsfacturen. Wat dan wel? De ultieme zekerheid dat uw pand snel verkocht wordt tegen een realistische prijs.

Huis zelf verkopen stappen:

Stap 1 | Match

Interesse om de handen in elkaar te slaan met De Huizenman? Super! Contacteer ons gerust via mail (info@dehuizenman.be) of telefonisch (0474 12 59 97). We plannen een afspraak in en komen binnen 48 uur bij u langs om uw woning in de regio Mechelen te bezichtigen. 

Stap 2 | Meet

Tijdens ons bezoek bekijken we de verschillende ruimtes. We denken na over alle mogelijkheden, zodat we u een realistisch bod kunnen voorleggen. Onze huisbezichtiging is altijd gratis en volledig vrijblijvend.

Stap 3 | Proposal

Snel huis verkopen? Binnen 24 uur na ons plaatsbezoek leggen we een bod om uw huis te kopen aan u voor. Niet langer geïnteresseerd in ons voorstel? Geen probleem, ons aanbod komt steeds zonder verplichtingen

Stap 4 | Action

Groen licht? Het is officieel: wij kopen uw woning! U ontvangt onmiddellijk een mooi voorschot. Wij nemen zowel het werk als de kosten voor de verkoop van uw huis voor onze rekening. Van het contact met de notaris, naar de nodige attesten, tot zelfs de schoonmaak: alles wordt van A tot Z voor u geregeld.

Stap 5 | Done

Huis direct verkopen? Het duurt ongeveer 6 tot 8 weken om het volledige proces te voltooien. Wanneer de verkoop van uw woning afgerond is, steken wij de handen uit de mouwen. Bij een instapklaar pand gaan we op zoek naar nieuwe bewoners. Is uw woonst toe aan renovatie? Wij maken er met plezier een pareltje van, om het pand nadien terug op de markt te brengen.

Huis direct verkopen? Wij hebben interesse in alle soorten vastgoed in de ruime regio rond Mechelen: een vrijstaande woning, een rijhuis, een villa, een appartement, een flatgebouw, een afbraakpand, een bouwgrond, ...

Dean
Zaakvoerder De Huizenman

huis zelf verkopen Mechelen - huis direct verkopen - snel huis verkopen

Uw huis zelf verkopen in Mechelen heeft tal van voordelen!

Financiële zekerheid

De aankoop gebeurt altijd zonder opschortende voorwaarden van financiering. Wij kunnen direct een voorschot betalen zodat u financiële zekerheid heeft.

Snel en discreet

Als opkoper van huizen zorgen we voor een snelle transactie (lees: geen tientallen huisbezoeken) binnen de overeengekomen periode. Dit uiteraard in alle discretie.

Gratis verplichte attesten

Bij een verkoop via De Huizenman worden alle verplichte attesten gratis aangeleverd. Deze attesten hebben een waarde van €750.

Marktconforme waardebepaling

Door onze jarenlange kennis van de vastgoedmarkt kunnen wij u een marktconform voorstel doen op basis van de huidige woningprijzen.

Uw vastgoed tip is geld waard!

Kent u iemand die zijn huis zelf wil verkopen in de ruime regio rond Mechelen? Contacteer De Huizenman en indien uw tip leidt tot een aankoop, ontvangt u een waardebon van maar liefst €500 bij een winkel naar keuze.

Vastgoed tip melden

Over De Huizenman

Dean is gepassioneerd door vastgoed. De keuze voor een bachelor in vastgoed lag dus voor de hand. Met enkele jaren ervaring in de vastgoedsector op de teller, kriebelde het bij Dean om zelf de handen uit de mouwen te steken. In 2020 startte hij zijn eigen zaak in hartje Antwerpen: De Huizenman. Zijn missie? Huizen opkopen op een vlotte en correcte manier, zonder de verkoper uit het oog te verliezen.

De Huizenman garandeert een zorgeloos verkoopproces van maar enkele weken. Amper 72 uur na ons eerste contact ontvangt u een realistisch bod. Bovendien werken we in alle discretie: opdringerige borden en ongemakkelijke bezoeken blijven u bespaard. Heeft u bepaalde wensen? Ziet u graag een jong gezin in uw woning? Daar houden we rekening mee. Wij staan voor eerlijkheid, efficiëntie en een persoonlijke aanpak, elke keer opnieuw.

Huis zelf verkopen?

Bel 0474 12 59 97

Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak

huis zelf verkopen Mechelen - huis direct verkopen - snel huis verkopen

De Huizenman | Huis zelf verkopen in de ruime regio rond Mechelen

Wij nemen uw woonst razendsnel en efficiënt uit handen. Met een passie voor vastgoed zijn wij de ideale partner voor de verkoop van uw woning, villa, appartement, flatgebouw, afbraakpand of bouwgrond.

Huis direct verkopen?

De Huizenman

Falconrui 28
2000 Antwerpen

info@dehuizenman.be
0474 12 59 97

Zaakvoerder: Dean - De Huizenman
Ondernemingsnummer: BE0684.748.338

Volg De Huizenman ook op Facebook en Instagram als u uw eigendom of huis zelf wil verkopen in de ruime regio rond Mechelen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x