phone 0474 12 59 97

Huisopkoper Mortsel

Huisopkoper De Huizenman

Snel uw huis verkopen en torenhoge erelonen vermijden? Bij De Huizenman bent u aan het juiste adres! Na enkele dagen weet u 100% zeker dat uw woonst verkocht wordt voor een eerlijke prijs. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Lees hieronder hoe wij als huis opkopers huizen opkopen van stap tot stap.

Vastgoed verkopen aan de huisopkoper in 4 stappen

Stap 1 | Match

Interesse om de handen in elkaar te slaan met De Huizenman? Super! Contacteer ons gerust via mail (info@dehuizenman.be) of telefonisch (0474 12 59 97). We plannen een afspraak in en komen binnen 48 uur bij u langs om uw woning in de regio Mortsel te bezichtigen. 

Stap 2 | Meet

Tijdens ons bezoek bekijken we de verschillende ruimtes. We denken na over alle mogelijkheden, zodat we u een realistisch bod kunnen voorleggen. Onze huisbezichtiging is altijd gratis en volledig vrijblijvend.

Stap 3 | Proposal

Binnen 24 uur na ons plaatsbezoek leggen we een bod om uw huis te kopen aan u voor. Niet langer geïnteresseerd in ons voorstel? Geen probleem, ons aanbod komt steeds zonder verplichtingen

Stap 4 | Action

Groen licht? Het is officieel: wij kopen uw woning! U ontvangt onmiddellijk een mooi voorschot. Wij nemen zowel het werk als de kosten voor de verkoop van uw huis voor onze rekening. Van het contact met de notaris, naar de nodige attesten, tot zelfs de schoonmaak: alles wordt van A tot Z voor u geregeld.

Stap 5 | Done

Het duurt ongeveer 6 tot 8 weken om het volledige proces te voltooien. Wanneer de verkoop van uw woning afgerond is, steken wij de handen uit de mouwen. Bij een instapklaar pand gaan we op zoek naar nieuwe bewoners. Is uw woonst toe aan renovatie? Wij maken er met plezier een pareltje van, om het pand nadien terug op de markt te brengen.

Op zoek naar een huisopkoper? Wij hebben interesse in alle soorten vastgoed in de ruime regio rond Mortsel: een vrijstaande woning, een rijhuis, een villa, een appartement, een flatgebouw, een afbraakpand, een bouwgrond, ...

Dean
Zaakvoerder De Huizenman

huisopkoper Mortsel

Samenwerken met huis opkopers in Mortsel heeft tal van voordelen!

Financiële zekerheid

De aankoop gebeurt altijd zonder opschortende voorwaarden van financiering. Wij kunnen direct een voorschot betalen zodat u financiële zekerheid heeft.

Snel en discreet

Als huisopkoper zorgen we voor een snelle transactie (lees: geen tientallen huisbezoeken) binnen de overeengekomen periode. Dit uiteraard in alle discretie.

Gratis verplichte attesten

Bij een verkoop via De Huizenman worden alle verplichte attesten gratis aangeleverd. Deze attesten hebben een waarde van €750.

Marktconforme waardebepaling

Door onze jarenlange kennis van de vastgoedmarkt kunnen wij u een marktconform voorstel doen op basis van de huidige woningprijzen.

Op zoek naar een huisopkoper in Mortsel?

Lees hieronder enkele huis opkopers ervaringen:


Huisopkoper De Huizenman is de ideale partner wanneer je je woning direct wil verkopen zonder tussenpersoon. Contact verliep heel vlot. Hun marktkennis maakte dit een succesvolle transactie.

Bart N. uit Aartselaar

Bedankt Dean voor de snelle en vlotte afwerking van de verkoop van onze eigendom. De samenwerking verliep super. Huisopkoper De Huizenman is een echte aanrader als je je eigendom wenst te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar!

Karin V. uit Deurne


Over De Huizenman

Dean is gepassioneerd door vastgoed. De keuze voor een bachelor in vastgoed lag dus voor de hand. Met enkele jaren ervaring in de vastgoedsector op de teller, kriebelde het bij Dean om zelf de handen uit de mouwen te steken. In 2020 startte hij zijn eigen zaak in hartje Antwerpen: De Huizenman. Zijn missie? Huizen opkopen op een vlotte en correcte manier, zonder de verkoper uit het oog te verliezen.

De Huizenman garandeert een zorgeloos verkoopproces van maar enkele weken. Amper 72 uur na ons eerste contact ontvangt u een realistisch bod. Bovendien werken we in alle discretie: opdringerige borden en ongemakkelijke bezoeken blijven u bespaard. Heeft u bepaalde wensen? Ziet u graag een jong gezin in uw woning? Daar houden we rekening mee. Wij staan voor eerlijkheid, efficiëntie en een persoonlijke aanpak, elke keer opnieuw.

Op zoek naar huizen opkopers in Mortsel?

Bel 0474 12 59 97

Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak

huisopkoper Mortsel

De Huizenman | De huisopkoper in de ruime regio rond Mortsel

Wij nemen uw woonst razendsnel en efficiënt uit handen. Met een passie voor vastgoed zijn wij de ideale partner voor de verkoop van uw woning, villa, appartement, flatgebouw, afbraakpand of bouwgrond in Mortsel.

Gratis bod ontvangen?

De Huizenman

Falconrui 28
2000 Antwerpen

info@dehuizenman.be
0474 12 59 97

Zaakvoerder: Dean - De Huizenman
Ondernemingsnummer: BE0684.748.338

Volg De Huizenman ook op Facebook en Instagram als u op zoek bent naar huizen opkopers in de ruime regio rond Mortsel.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x