Wij kopen uw huis in Kapellen

Huis direct verkopen? Wij kopen uw huis!

De Huizenman neemt het werk én de kosten volledig op zich bij het opkopen van uw woning. Geen schreeuwerige borden, eindeloze papiermolen, tientallen huisbezoeken of torenhoge makelaarsfacturen. Wat dan wel? De ultieme zekerheid dat uw pand snel verkocht wordt tegen een realistische prijs. Vertrouw op onze jarenlange ervaring, discrete werkwijze en persoonlijke aanpak.

De Huizenman - Wij kopen uw eigendom - Stappenplan:

Uw huis direct verkopen? Wij kopen uw woning! Wij hebben interesse in alle soorten vastgoed in de ruime regio rond Kapellen: een vrijstaande woning, een rijhuis, een villa, een appartement, een flatgebouw, een afbraakpand, een bouwgrond, ...

Dean
Zaakvoerder De Huizenman

Wij kopen uw huis in Kapellen

De Huizenman - Wij kopen uw huis - De voordelen:

Financiële zekerheid

De aankoop gebeurt altijd zonder opschortende voorwaarden van financiering. Wij kunnen direct een voorschot betalen zodat u financiële zekerheid heeft.

Snel en discreet

De Huizenman zorgt voor een snelle transactie (lees: geen tientallen huisbezoeken) binnen de overeengekomen periode. Dit uiteraard in alle discretie.

Gratis verplichte attesten

Bij een verkoop via De Huizenman worden alle verplichte attesten gratis aangeleverd. Deze attesten hebben een waarde van €750.

Marktconforme waardebepaling

Door onze jarenlange kennis van de vastgoedmarkt kunnen wij u een marktconform voorstel doen op basis van de huidige woningprijzen.

Wij kopen uw huis ervaringen:


De Huizenman is de ideale partner wanneer je je woning direct wil verkopen zonder tussenpersoon. Contact verliep heel vlot. Hun marktkennis maakte dit een succesvolle transactie.

Bart N. uit Antwerpen

Bedankt Dean voor de snelle en vlotte afwerking van de verkoop van onze eigendom. De samenwerking verliep super. De Huizenman is een echte aanrader als je je eigendom wenst te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar!

Karin V. uit Deurne


Over De Huizenman

Dean is gepassioneerd door vastgoed. De keuze voor een bachelor in vastgoed lag dus voor de hand. Met enkele jaren ervaring in de vastgoedsector op de teller, kriebelde het bij Dean om zelf de handen uit de mouwen te steken. In 2020 startte hij zijn eigen zaak in hartje Antwerpen: De Huizenman. Zijn missie? Huizen opkopen op een vlotte en correcte manier, zonder de verkoper uit het oog te verliezen.

De Huizenman garandeert een zorgeloos verkoopproces van maar enkele weken. Amper 72 uur na ons eerste contact ontvangt u een realistisch bod. Bovendien werken we in alle discretie: opdringerige borden en ongemakkelijke bezoeken blijven u bespaard. Heeft u bepaalde wensen? Ziet u graag een jong gezin in uw woning? Daar houden we rekening mee. Wij staan voor eerlijkheid, efficiëntie en een persoonlijke aanpak, elke keer opnieuw.

Uw huis direct verkopen in Kapellen? Wij kopen uw woning!

Bel 0474 12 59 97

Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak

Wij kopen uw huis in Kapellen

De Huizenman | Wij kopen uw huis in Kapellen

Wij nemen uw woonst razendsnel en efficiënt uit handen. Met een passie voor vastgoed zijn wij de ideale partner voor de verkoop van uw woning, villa, appartement, flatgebouw, afbraakpand of bouwgrond in Kapellen.

Gratis bod ontvangen?

De Huizenman

Falconrui 28
2000 Antwerpen

info@dehuizenman.be
0474 12 59 97

Zaakvoerder: Dean - De Huizenman
Ondernemingsnummer: BE0684.748.338

Volg De Huizenman ook op Facebook en Instagram. Wij kopen uw eigendom, wij kopen uw huis in Kapellen!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x